Anders Breinholt gør comeback med nyt talkshow på Viaplay

12 marts 2024

Store personligheder, gode grin og besøg rundt i landet er blot nogle af nøgleordene for det spritnye underholdningsshow, som kan ses fra 2. april på Viaplay og TV3.

Inden længe byder den velkendte vært Anders Breinholt velkommen til sit nye show 'Breinholts' på Viaplay og TV3. To gange om ugen bliver det den rene gavebod, når Breinholt - sammen med sin redaktion– inviterer kendte gæster indenfor til en unik og ikke mindst relevant snak; hvert afsnit optages nemlig blot få dage inden, det vises, for at sikre at både gæst og emne er yderst aktuelt. 

Du får et humoristisk indblik i, hvad der rør sig af aktuelle finurligheder i både Anders’ og gæstens liv – og du får de historier, som du ikke hører andre steder, når vi slår dørene op til en ekstravagant underholdningsbuffet fuld af sjove indslag, besynderlige quizzer, satire - og alt derimellem. 

- Med ’Breinholts’ har vi opfundet noget, der ikke findes i medielandskabet lige nu. Det er en dejlig blanding af talkshow, satire, sketches – og al mulig anden form for humor. Vores kendte gæster kommer aldrig ind for at fortælle de sædvanlige historier. Til gengæld garanterer jeg, at du får dem at se fra en ny eller anden side, fortæller Anders Breinholt og fortsætter: 

- Sofie Linde, Mick Øgendahl, Nicklas Bendtner og Kandis-Johnny og vores andre gæster skal blandt andet en tur ind i ”Spørgekassen”, som er et nyt interviewformat, hvor jeg går helt tæt på. I allerbogstaveligste forstand!

Et talkshow uden regler

For enden af Refshaleøen og med kig til Københavns Nordhavn sætter 'Breinholts' rammen for festlighederne i humorhytten, hvor rummet blot indtages af Anders og gæsten – helt uden publikum.

Der kommer fuld fokus på den hyggelige, hjemlige stemning, så det næsten kommer til at føles som at være hjemme hos Anders selv, når den gamle, rustikke bygning bliver fyldt op med sjove dimser og minder fra Breinholts eget liv.

- Jeg er så glad for, at jeg har fået lov til at lave et show, der er så rendyrket og 100 procent mig. Et helt nyt talkshow uden regler. Det handler om det gode grin, om at give folk en humørbooster i en tid, hvor der ikke er så meget at grine af. Det synes jeg, der er behov for, forklarer Breinholt.

 - Når du ser programmet, vil du opleve det som et slags tv-værksted, hvor alt kan ske – og helt sikkert også gør det. Får vi en ide undervejs, eller sker der noget uventet, så går vi med det. Så du er med også under ups’erne og hovsa’erne – uanset hvor kiksede de er, fortsætter han. 

Breinholt på farten

Langtfra alt kommer til at foregå i studiet længst ude på spidsen i Københavns havn. Anders kommer nemlig også vidt omkring i Danmark, når han skal besøge sjove, skøre, søde og dejlige danskere. Og hvem ved? Måske der også falder en gave eller to af, når Breinholt svinger forbi og banker på.

- Vores ambition er at give vores seere på Viaplay og TV3 et skud unik og aktuel underholdning af den utraditionelle slags to gange om ugen. Uforudsigelighed, kendte gæster og sjove indslag vil være kernen i 'Breinholts', og vi glæder os helt utrolig meget til premieren, så vi kan vise, hvad dette helt særlige underholdningsshow kan, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay Danmark.

Så smæk fødderne op, tag paraderne ned og læn dig godt tilbage, for alle er velkomne, når flaget hejses hos 'Breinholts'. 

'Breinholts' kan ses fra 2. april tirsdag og torsdag på Viaplay og klokken 22.00 på TV3 i 12 uger.

Kontakter

Emilie Holm Egebro

PR Project Manager, Viaplay Danmark