Basim står bag årets titelsang til Paradise Hotel sæson 20

17 maj 2024

Når Paradise Hotel den 4. juni er tilbage på Viaplay og TV3, er det endnu engang sanger og sangskriver Basim, som står bag årets Paradise-hit “Vi Skal Ikke Hjem”, som udkommer i dag

Basim overtager Paradise-sang-stafetten fra rapdronningen Tessa, som stod bag titelsangen til den seneste sæson af Paradise Hotel. Denne gang er det Basim, der med sangen "Vi Skal Ikke Hjem" skaber soundtracket til det ikoniske realityformat, der har premiere på Viaplay og TV3 den 4. juni.

Basim, der er kendt for sin karismatiske fremtræden og evne til at skrive fængende popmelodier, har tidligere bevist sit talent som producer og sangskriver og står bl.a. bag kæmpehittet "Sydpå", der var titelsangen til den 14. sæson af Paradise Hotel. Nu tager han endnu engang opgaven som komponist og sanger og har skrevet titelsangen til ét af Danmarks mest populære realityprogrammer: 

- Jeg er stolt af, at jeg er blevet spurgt, om jeg ville skrive endnu en sang til så legendarisk et TV-show. Jeg synes, at 'Vi Skal Ikke Hjem' er blevet en virkelig god popsang, som indkapsler kærlighed, spontanitet og glade dage. Nu glæder jeg mig bare til, at det ægte bliver sommer i Danmark, griner Basim.

Du kan høre årets Paradise Hotel-sang lige lige her: https://orcd.co/viskalikkehjem