Breinholts Julekalender er tilbage på Viaplay og TV3+

22 november 2023

Loading the player...

Fredag den 1. december byder traditionen tro på den helt perfekte opskrift på julehygge fyldt med latter og lækkerier, når anden sæson af ’Breinholts Julekalender’ vender tilbage på Viaplay og TV3+. Sammen med Søren Rasted og Carsten Berthelsen inviterer Anders Breinholt seerne med ind i julemandens værksted, hvor 24 af årets bedste danske juleøl smages og en perlerække af veloplagte, kendte gæster kommer på besøg. Og som noget helt nyt i år skåler ’Breinholts Julekalender’ også nytåret ind med et special-afsnit den 31. december.

Anders Breinholt har i år fået nøglerne til julemandens værksted, Carsten Berthelsen har håndplukket 24 fremragende danske juleøl samt en særlig overraskelse til nytår fra landets bryggerier, og sidst men ikke mindst har Søren Rasted, i kraft af hans titel som Adventsminister fundet fire snaps til at ledsage øl-oplevelsen. Med andre ord er du med ’Breinholts Julekalender’ sikret en festlig og smagfuld december.

Forvent fodboldanekdoter i verdensklasse, overdådige færdigheder i tysk mikset ind i et fyldigt inferno af julestemning, når gæsterne: Mick Øgendahl, Preben Elkjær, Simon Jul, Lina Rafn, Lene Beier, Anders Lund Madsen, Lars Løkke, Stephanie Surrugue, Janni Pedersen, Christopher og ingen ringere end Breinholts egen mor kigger forbi juleværkstedet. Gensynsglæden og de rørende øjeblikke når nye højder, når der pludselig bankes på døren, og det bliver kun bedre med den kulinariske madkunst fra Masterchef- og tidligere Michelin-kok Dak Winchangoen og hendes bror.

Jeg er SÅ stolt og beæret over, at danskerne år efter år har været med til at gøre netop vores julekalender til en tradition. Og igen i år gør vi alt for, at stemningen er helt i top. Jeg kan godt afsløre, at den nok aldrig har været bedre. Årets kalender er en af de bedste, vi har lavet. Og det siger jeg, fordi jeg rent faktisk kan huske, hvad der skete i år … Glæd dig, for det gør vi – alle sammen, siger Anders Breinholt.

Som prikken over i’et står kapelmester Laurits Emanuel igen for at skabe den musikalske stemning med det bedste juleband. Så sæt kryds i kalenderen og vær klar til at følge med på Viaplay og TV3+ i løbet af december måned.

'Breinholts Julekalender' er din billet til en festlig jul med fejring af dansk ølkultur, overraskelser og kulinariske lækkerier. Se første afsnit fra 1. december på Viaplay og TV3+.

Vedhæftet finder I pressetraileren

Kontakter

Charlotte Wøhlk

PR Project Manager, Viaplay Danmark