Dalby kæmper i bedste sendetid: Se med lørdag aften på Viaplay

21 juni 2024

Lørdag aften skal Nicolas Dalby for 13. gang i kamp i UFC-regi - og det bliver i bedste sendetid for de danske UFC-fans.  Kampen mellem Dalby og Fakhretdinov er fjerde kamp på programmet ved lørdagens UFC-stævne i Saudi-Arabien. Stævnet starter klokken 19.00 og kan ses på Viaplay. Dalby kan derfor muligvis ses i buret mellem 20.00 og 21.00 lørdag aften dansk tid. 

Nicolas 'Danish Dynamite' Dalby møder russiske Rinat Fakhretdinov, der står noteret for 21 sejre i 23 professionelle kampe, hvor de i UFC-regi er blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort.Bookmakerne har Fakhretdinov med tilnavnet 'Gladiator' som favorit i opgøret mod den mere erfarne Dalby, der er 39 år gammel og kæmper sin 29. kamp som professionel.

-På mange måder har vi nærmest så forskellige stilarter, som man kan have. Jeg har min base i striking, og han har en base i brydning. For mit eget vedkommende kan jeg kun sige, at jeg føler mig tilpas i den her kampe på alle områder.-Jeg kommer til at vinde den her kamp. Han har ikke det niveau, jeg har. Han er god til det, han kan, men han har ikke så mange ting i værktøjskassen i forhold til mig. Og han har ikke den motor, jeg har. Så jeg kommer til at trække ham ud på dybt vand og får ham til at stoppe, siger Nicolas Dalby på pressemødet forud for kampen mod Fakhretdinov.

Der venter desuden flere spændende kampe ved stævnet, hvor aftenens to største kampe byder på et direkte russisk opgør i sværvægt mellem Sergei Pavlovich og Alexander Volkov, mens aftenens hovedkamp er et opgør i mellemvægt mellem australske Robert Whittaker og russiske Ikram Aliskerov.

Se eventet live på Viaplay fra kl. 19.00.

Kontakter

Mads Jørgensen

Communications Manager, Viaplay