Flere kendte ansigter: Her alle deltagerne i Paradise Hotel sæson 19

25 oktober 2023

Når kalenderen siger 31. oktober er Paradise Hotel tilbage med alt dét, vi kender og elsker! Rikke Gøransson er tilbage i front, når hun sammen med Olivia Salo åbner porten op til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den magiske mexicanske Stillehavskyst. Fire gamle kendinge er allerede offentliggjort sammen med resten af startcast, men der er endnu flere kendte ansigter med i årets cast! Her er alle de 19 deltagere, der checker ind til et ophold med eksplosivt drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed

Der er skruet op på max, når spillet på Paradise Hotel går i gang! Deltagerne i sæson 19 går all in – og fra første fest er der flirt og kys i luften. Men i vaskeægte Paradise Hotel-stil er det aldrig rigtigt til at vide, om følelserne er ægte eller spil for galleriet, for alle kneb gælder, når der skal kæmpes hele vejen til finalen og troskabstesten, hvor den ultimative Paradise Hotel-ære og de 500.000 er på spil.

Og der er flere kendte ansigter i årets cast: Nikolaj vandt sæson 17, men blev snydt for pengene af Anne K, der smed kuglen. Nu giver han den atter et skud for at ta’ titlen OG pengene – men er det en fordel eller en ulempe at ens kæreste, Anne P, også er på hotellet? Niels kender mange fra ’Familien fra Bryggen’, og nu kaster han sig for alvor ind i kampen om titlen og den halve million; om han er den nye, store taktiker på Paradise Hotel, får vi svar på inden længe! 

Her er alle deltagere i sæson 19 af Paradise Hotel, som kan ses på Viaplay og TV3 fra 31. oktober: 

Trine – Instagram: trineppedersen 

Sif – Instagram: siferiksen 

Ulrikke – Instagram: ulrikkehundahl 

Daniel – Instagram: dalleboi_  

Line – Instagram: theshortmotherfucker 

Martin – Instagram: martintintin1997 

Jonas – Instagram: jones_bengtson 

Niels – Instagram: nielslaigaard 

Jasmin – Instagram: jasminsparvath 

Nikolaj – Instagram: nikolajhvidman 

Malthe – Instagram: ehtlam_

Startcast: 

Emilio - Instagram: emilio_ma 

Lucas - Instagram: lucas_bucardi 

Vivi - Instagram: vivibaach 

Rosa - Instagram: rosa_hatting 

Anne - Instagram: anneplejdrupp 

Sarah - Instagram: saradohn 

Sille - Instagram: sillenimholm 

Patrick - Instagram: patrick_holsoe

Kontakter

Louise Andersen

PR Project Manager, Viaplay Danmark