Jason Watt tilknyttes Viaplays nye sportsnyhedskanal

5 juli 2024

Jason Watt bliver ny fast Formel 1-ekspert på Viaplay Sport News, når kanalen fra august går i luften med aktuelle nyheder fra sportens verden. Watt er kendt som en af Danmarks højest profilerede eksperter inden for motorsport og bliver altså nu en del af danskernes hverdag, når det kommer til dækningen af Formel 1 og andre motorsportsrelaterede nyheder.

Med ansættelsen af Jason Watt kan Viaplay glæde sig over at kunne tilknytte endnu en stærk profil til Viaplay Sport News-holdet, der fra morgen til aften kommer til at dække nyhedsbilledet på den første sportsnyhedskanal i Danmark. Jason Watt er kendt som en skarp analytiker med et fantastisk blik for alle nuancer i motorsporten, men også som en dygtig formidler, der formår at tale til både eksperter, nørder og den gængse sportsfan.

Ansættelsen af den respekterede og anerkendte kapacitet glæder sportschef hos Viaplay Benjamin Munk Lund:

- Jason Watt er ubetinget en af de stærkeste Formel 1-eksperter, vi har i Danmark, og vi ser med stor forventning frem mod på Viaplay Sport News at dække Formel 1 og andre motorsportsrelaterede nyheder i hans gode selskab. Jason er analytisk skarp og vidende, men har også en bred folkelig appel, der gør ham til en fremragende formidler. Han besidder den sjældne evne at kunne tale til både de mere overordnet interesserede samt til motorsportsnørderne, der har en detaljeret viden om motorsport. Det er en fantastisk evne at have, når man dækker sportsnyheder, og vi er utroligt glade for at have Jason med på holdet.

Indsigt, passion og erfaring

Jason Watt har en enorm erfaring fra sin egen aktive karriere, men har ligeledes i mange år fungeret som kommentator og ekspert, så han også dér hører til blandt de allermest erfarne profiler i Danmark. Begejstringen for sporten skinner altid igennem, og Jason Watt er altid godt selskab for fans og seere, der ikke kan få nok af ræs og hestekræfter.

For Watt er muligheden for at dække motorsporten for et nyhedsmedie en kærkommen lejlighed til virkelig at dyrke passionen for racersporten og dele ud af sin enorme indsigt i de forskellige aspekter af den højintense og dragende verden.

Jason Watt ser frem til rollen som Formel 1-ekspert på Viaplay Sport News:

- Motorsporten byder ikke kun på masser af action ude på selve racerbanerne, men så sandelig også i kulisserne mellem løbene. Der er en konstant nyhedsstrøm om alt fra kørerkabaler til interne magtkampe, og det bliver fantastisk at have en sportsnyhedskanal, der kan gribe historierne i det øjeblik, at de breaker. Jeg glæder mig helt vildt til at give seerne den fedeste nyhedsdækning på Viaplay Sport News.

Nyhedsdækning fra pole position

Viaplay Sport News går i luften til august, og Jason Watt vil være at finde på skærmen fra starten. Her vil han tage del i den daglige og løbende nyhedsdækning på Formel 1, men Watt og resten af holdet på kanalen kommer naturligvis også til at berøre de mest relevante nyheder fra andre af Viaplay Groups imponerende portefølje af motorsportsrettigheder, der tæller Formel 2, Formel 3, IndyCar, Moto GP, Nascar, DTM og IMSA Sportscar Championship.

Herudover vil Jason Watt naturligvis også være fast deltager i kanalens nye Formel 1-nyhedsmagasin, ligesom han også er tiltænkt en rolle i et andet af de nye debatformater, som ser dagens lys på Viaplay Sport News.

Viaplay Sport News går i luften med sportsnyheder til august og kommer til at sende live fra nyhedsstudiet alle ugens hverdage fra morgen til aften. Kanalen kommer også til at byde på en række specialmagasiner, masser af superligaindhold og det allerbedste fra Sky Sports' nyheds- og Premier League-tilbud.

 

Kontakter

Mads Jørgensen

Communications Manager, Viaplay