Julefilm på Viaplay

23 november 2023

 

Glæd dig til julen på Viaplay!

December er lig med nisser, æbleskiver, varm kakao med flødeskum, julehygge - og en hulens masse tid til film- og seriehygge indenfor, når termometeret viser minusgrader. Er du en af de mange, der mener, at dét at få set filmen Love Actually er en ubrydelig juletradition, kan du finde den på Viaplay. Det samme gør sig gældende for The Holiday. Derudover kan du fra 1. december følge med i Breinholts Julekalender, som atter er tilbage på Viaplay med ét afsnit hver dag frem til juleaften. Skal du indvie en yngre generation i en ny julefilmstradition, kunne Polar-ekspressen være et rigtig fint bud at starte ud med - og hvis ikke dén, så er der heldigvis mange andre fantastiske julefilm, du kan komme i vaskeægte julestemning med på Viaplay i december!

— HIGHLIGHTS —

Breinholts Julekalender

Fredag den 1. december byder traditionen tro på den helt perfekte opskrift på julehygge fyldt med latter og lækkerier, når anden sæson af Breinholts Julekalender vender tilbage på Viaplay og TV3+. Sammen med Søren Rasted og Carsten Berthelsen inviterer Anders Breinholt seerne med ind i julemandens værksted, hvor 24 af årets bedste danske juleøl smages, og en perlerække af veloplagte, kendte gæster kommer på besøg. Og som noget helt nyt i år skåler Breinholts Julekalender også nytåret ind med et special-afsnit den 31. december.

 

Love Actually

En kærlighedskomedie, hvor 10 separate historier væves sammen. Vi møder blandt andet premierministeren, som forelsker sig i sin medarbejder; forfatteren, der rejser til Frankrig med et knust hjerte; ægteparret, der begynder at glide fra hinanden - og den nybagte brud, som ikke ved, om hun er forelsket. Alle bliver ramt af kærlighed, mulig og umulig, flygtig og passioneret, øjeblikkelig kærlighed eller kærlighed, der er vokset frem.

SE DEN HER
 

The Holiday

To helt forskellige kvinder - den ene bor i en hyggeligt, engelsk hus, og den anden i en overdådig Hollywood-villa - med én eneste fællesnævner: Dårlige erfaringer med mænd. De to aftaler at bytte bolig, hvilket fører til noget, de hverken havde ønsket eller forventet: En ny romance.

SE DEN HER
 

Polar-ekspressen

En lille dreng er begyndt at tvivle på julemandens eksistens. På selveste juleaften tager han derfor med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at møde julemanden. Rejsen fører ham igennem et fortryllende landskab og giver ham og de andre børn på toget et mindeværdigt eventyr.

 

SE DEN HER
 

— ANDRE JULEFILM —

 
 
 
 
 
GÅ PÅ JAGT I MANGE FLERE JULEFILM PÅ VIAPLAY HER
 

Pressebilleder til download

Vil du bruge billedmateriale fra denne e-mail? Knappen nedenfor fører dig til et WeTransfer-link fyldt med materiale. Hvis du har brug for mere, skal du bare kontakte os! Glem ikke at indtaste fotocredit.

Find mere her