Majbritt er vinder af Robinson Ekspeditionen 2023

27 november 2023

Loading the player...

De startede 22 modige deltagere, der alle begav sig helhjertet ind i kampen for at vinde jubilæumssæsonen af Robinson Ekspeditionen. Én efter én har de måtte forlade Ekspeditionen; nogen, fordi de er blev stemt ud, andre af heldbredsmæssige årsager - og en enkelt, fordi han gav op. Til sidst stod blot én tilbage som vinder af titlen, trofæet og den halve million: Majbritt er vinder af Robinson Ekspeditionen 2023! 

Jakob Kjeldbjerg bød her til aften seerne velkomne til Robinson Ekspeditionen for sidste gang i 2023. En ekspedition, der startede med rekordhøje seertal på Viaplay - og som fortsatte med enormt flotte seertal på tværs af Viaplay og TV3 hele vejen igennem sæsonen.

De var bare fem deltagere tilbage, da finaleafsnittet af Robinson Ekspeditionen begyndte. Et finaleafsnit, der udspillede sig som et hæsblæsende udskillelsesløb, hvor kun tre deltagere havde mulighed for at nå den store finale. 

Planken ventede som første disciplin for Lars, Frederik, Pia, Majbritt og Nicole. Her sikrede Pia sig én af de tre finalepladser. 

I anden runde skulle der bygges højt med klodser - og her tog Majbritt finaleplads nummer to.

I tredje runde stod Lars, Frederik og Nicole tilbage i den legendariske disciplin "Kniven", hvor Nicole viste mest udholdenhed og sikrede sig den sidste finaleplads.

Den endelige finale bestod af en gigantisk forhindringsbane, hvor der skulle bygges, transporteres vand og til sidst skydes efter mål. Pia, Majbritt og Nicole gav alt, hvad de havde - og der var kamp til stregen i en finale, hvor det til de sidste minutter var svært at bedømme, hvem af de tre, der var i front.

Men én var i front; og en tog finalesejren! De startede 22. Men kun én står nu tilbage med den eftertragtede titel, trofæet og den halve million - og den éne er Majbritt, som trak sig sejrrigt ud af finalen og som dermed er vinder Robinson Ekspeditionen 2023. 

Kontakter

Louise Andersen

PR Project Manager, Viaplay Danmark