Paradise Hotel sæson 20 på Viaplay og TV3 den 4. juni: Her er hele startcast

16 maj 2024

Paradise-legenderne Nadja H, Vivi, Sinan, Victor og Lukas får kamp til stregen, når spillet går i gang på det ikoniske Paradise Hotel den 4. juni på Viaplay og TV3. Der er fuld smadder på dramaet fra start, når Rikke og Olivia begynder sæsonen med et vildt twist, der med hjælp fra Anne P, Philip May og Naja Stencel, får stor betydning for årets startcast. 

9 unge, smukke mennesker træder ind i deres livs eventyr - eller det tror de, at de gør; for allerede fra start bliver deltagerne sat på en helt afgørende prøve. For som Rikke og Olivia siger:

- Paradise er ikke kun sjov og spas. I skal også kunne kæmpe for jer selv. Fordi det bliver ikke jer allesammen, der får lov at flytte ind på Paradise. 

Dém, der kommer igennem nåleøjet (og dem, der ikke kommer igennem nåleøjet), har ingen idé om, hvad der venter på den anden side; for sæson 20 bliver en sæson med fuld smadder på vilde twists, taktik, drama, fest, flirt, forelskelse og hårde dilemmaer, hvor gæsterne gang på gang skal vælge, om venskab og kærlighed betyder mere end spillet, når der skal kæmpes om stole og dermed overlevelse. 

Der er naturligvis også masser af fest, flirt og forelskelse i luften på Paradise Hotel - men kærligheden er ikke altid nem; og slet ikke, når flere parter er involveret og følelser kommer i klemme. Og når kærligheden pludselig støder sammen med spillet, gælder alle kneb. For spørgsmål er: Kommer man længst ved at spille ærligt eller ved at lyve sig igennem spillet? 

Dét vil meget snart vise sig, når porten atter åbnes til Paradise Hotel og der skal kæmpes hele vejen til troskabstesten og den halve million kroner. 

Her er hele startcast på sæson 20 af Paradise Hotel, som kan ses på Viaplay og TV3 fra 4. juni: 

Cille, 25 år, fra Herlev - Instagram: cille_henriksen 

Daniel, 27 år, fra København - Instagram: danielguldberg 

Emilie, 23 år, fra København - Instagram: emilielnielsen 

Hector, 24 år, fra Silkeborg - Instagram: notmexi 

Marco, 22 år, fra Aalborg - Instagram: marcolilliedal 

Mads, 25 år, fra Aarhus - Instagram: madsholmgrenn

Nadia A, 26 år, fra Horsens - Instagram: nadiaabrahamsen

Patricia, 26 år, fra Nakskov - Instagram: patriciaschlander 

Sofie, 24 år, fra København - Instagram: sofiebendix