Seerne vælter tilbage til Paradise Hotel

21 november 2023

Den 19. sæson af det populære format har haft en forrygende start på Viaplay og TV3! Seerne har for alvor taget relanceringen af Paradise Hotel, Rikkes Gøranssons tilbagevenden, cast, twist og det eksplosive drama til sig, og seertallene er tilbage på niveau med de tidligere sæsoner af Paradise Hotel, der senest blev sendt i 2021

Vi lovede, at Paradise Hotel var tilbage med alt det, man kender og elsker: Rikke Gøransson tilbage i front sammen med Olivia Salo, tidligere markante deltagere kombineret med nye stjerneskud, eksplosivt drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed – og dét belønner seerne! Det er klart og tydeligt efter de første tre uger af sæson 19, som har intet mindre end over dobbelt så mange Viaplay-brugere som seneste sæson af det nye Paradise-format, der blev sendt sidste år.

En markant forbedring, der også betyder, at seertallene nu er på niveau med de tidligere sæsoner af Paradise Hotel, der senest blev sendt på Viaplay i 2021.

- Vi er heldige og taknemmelige for, at vi har så dedikerede seere! Dem lyttede vi til, da de meget tydeligt fortalte os, at de efter to sæsoners Paradise savnede det gamle Paradise Hotel. Vi erkendte, at vi begik en fejl og indså i samme ombæring, at vi måtte gøre noget. Dét gjorde vi med Paradise Hotel S19, som dels har alt det, seerne gav udtryk for, at de savnede i et godt miks med alt det bedste fra de senere år – og det ser ud til, at de for alvor har taget Paradise Hotel til sig igen! Det er vi enormt glade for, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay Danmark.

Den markante stigning i antallet af Viaplay-brugere, der ser Paradise Hotel S19, er ikke den eneste positive historie ved relanceringen af programmet. Ikke alene er der mange flere, som er i gang med den nye sæson; de ser samtidigt tre gange så mange minutter af sæson 19, som brugerne så af den seneste sæson af det nye Paradise-format, der blev sendt sidste år.

Og der er heldigvis meget mere Paradise Hotel i vente i de kommende måneder!

- Vi har 10 fantastiske uger at se frem til, og det bliver kun bedre herfra; I dag kan seerne se frem til, at deltagerne skal igennem deres første Pandoras – og torsdag har vi igen en parceremoni, der ender ud i et chokerende exit. Der er garanti for meget mere eksplosivt drama, siger Kenneth Kristensen.

Paradise Hotel kan ses tirsdag, onsdag og torsdag kl. 14:00 på Viaplay eller på TV3 tirsdag kl. 22:30, onsdag kl. 22:00 og torsdag kl. 22:00.

Kontakter

Louise Andersen

PR Project Manager, Viaplay Danmark