Simon Egeskov ny vært på Viaplay Sport News

7 juni 2024

Viaplay er ved at sætte det hold, som byder danskerne velkommen inden for på Danmarks nye, store sportsnyhedskanal, Viaplay Sport News, der går i luften til august. En af kanalens hovedværter bliver Simon Egeskov, der kommer fra et job som sportsvært hos Discovery, hvor danskerne bl.a. har lært ham at kende som vært på Discoverys dækning af superligafodbold og Giro d’Italia i cykling. 

På Viaplay Sport News skal Simon Egeskov være med til at give danskerne det brede daglige sportsnyhedsoverblik.   

”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del Viaplays stærke hold og til at være med til at præsentere Viaplay Sport News, der bliver et helt nyt tilbud i den i forvejen mest omfattende sportsdækning i Danmark. Jeg kender mange af de dygtige journalister og eksperter, som jeg igennem mange år har mødt på de danske stadioner, og jeg betragter det som en ekstremt stærk redaktion, som jeg ser frem til at blive en del af,” siger Simon Egeskov.  

Massiv livedækning og særmagasiner i vente

Viaplay Sport News går i luften med mere end 50 livetimer fra nyhedsstudiet hver uge, og det er altså her, at Simon Egeskov både vil hilse danskerne godmorgen i programmet Sportsmorgen fra 06.30 eller senere på dagen sige ”godaften” i programmet Sportsaften fra 17.00.  

Simon Egeskov kommer også til at få en rolle som vært, når Viaplay Sport News i løbet af ugen laver særmagasiner, der tilbyder dybere indblik og debatter om bl.a. Superligaen, Formel 1, cykelsport og Premier League.  

”Da jeg blev præsenteret for ideen om Viaplay Sport News, var jeg klar med det samme. Det er et meget ambitiøst projekt at blive en del af. Vi skal hver eneste dag forsøge at levere den kanal, man som sportsinteresseret søger hen til. For mig bliver det en helt ny og spændende måde at arbejde på, hvor vi hver dag møder ind til en sportsdag, vi ikke kan forudse. Hvor vi nogle gange skal rykke hurtigt, være opsøgende og rapportere fra begivenhedernes centrum, når de helt store sportsnyheder breaker, og hvor vi andre gange skal tilbyde dybde og perspektiv. Så jeg ser med forventning frem til at sætte mig i værtsstolen og blive en del af holdet på Viaplay Sport News til august,” siger Simon Egeskov. 

Viaplays sportschef Benjamin Munk Lund udtaler:  

”Vi glæder os meget til at gøre Simon til en del af det hold, som allerede i disse uger arbejder intenst på at skabe et helt unikt sportstilbud til danskerne i form af Viaplay Sport News. Simon har bevist sit værtstalent gennem flere år, og han har en super bredde i sit sportsoverblik, som jeg er sikker på vil gøre ham til en fremragende vært, når danskerne skal have overblik over de vigtigste sportshistorier, og når der skal laves interviews og indhentes svar og holdninger, som sætter perspektiv og farve på sportens tophistorier.”   

Viaplay Sport News går i luften med sportsnyheder til august. Kanalen sender live fra nyhedsstudiet alle ugens hverdage fra morgen til aften. Kanalen kommer også til at byde på en række specialmagasiner, masser af superligaindhold og det allerbedste fra Sky Sports nyheds- og Premier League-tilbud. 

Kontakter

Mads Jørgensen

PR Project Manager, Viaplay Danmark