Viaplay byder på All Exclusive sæsonpremiere med Thomas Helmig – kan ses eksklusivt på Viaplay nu.

25 maj 2023 - Sidst opdateret 25 september 2023

Musiklegenden Thomas Helmig bliver første gæst i den nye sæson af 'All Exclusive' med Casper Christensen og Mikael Bertelsen. Interviewprogrammet kan ses eksklusivt på Viaplay og TV3 fra i dag. 

I sensommeren 2022 rejste Thomas Helmig til Portugal for at tilbringe et døgn sammen med Casper Christensen og Mikael Bertelsen. 

“Jeg har meget nemt ved at hoppe ind i noget, der føles som en rolle og føles som en maske, som jeg har levet med siden, jeg var en lille dreng,” siger Thomas til Casper, da de taler om, at de begge har et oprigtigt ønske om at “være sig selv” i mødet med hinanden.

Selv om de på mange måder har levet parallelle liv, kender de ikke rigtigt hinanden – men med Mikael på sidelinjen – bliver der de næste 24 timer åbnet op for ærlige samtaler om tro, terapi og afhængighed. Thomas spiller sin originale version af ’Stupid Man’, som ikke er i uptempo, og hjælper Casper med at sætte melodi til en sang.

All Exclusive' er et underholdende, ærligt og uforudsigeligt tv-format, der kredser om livets store spørgsmål og udfordringer, som Casper Christensen genkender fra sit eget liv

Første sæson af All Exclusive’ med gæsterne Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning-Schmidt og Medina var en af Viaplays absolut største, danske seersucceser i 2022. Anden sæson byder på – udover Thomas Helmig – prominente gæster som skuespillerne Paprika Steen, Ulrich Thomsen og landholdsmålmanden Kasper Schmeichel. 

Kontakter

Charlotte Wøhlk

PR Project Manager, Viaplay Danmark