Viaplay Group forlænger UFC-rettighederne i Norden med ny flerårig aftale

12 januar 2024

Viaplay Group har udvidet sine eksklusive rettigheder til at vise UFC, verdens førende mixed martial arts (MMA) organisation, i fire nordiske lande med en ny flerårig aftale. Kampsport fans i Danmark, Sverige, Finland, og Norge kan derfor se frem til mere end 40 live UFC-events på Viaplay hvert år, inklusive alle  nummererede UFC-events og Fight Nights. Den nye aftale styrker Viaplay Groups position som det nordiske hjemsted for den mest populære og kommercielt attraktive live sport.

Danske kæmpere kan altid ses

Udover alle hovedkampene på et events ”main card” vil Viaplay ligeledes vise indledende kampe fra alle begivenheder, når en nordisk kæmper skal i aktion. UFC's nuværende liste over kæmpere, omfatter bl.a. lokale nordiske stjerner som Nicolas Dalby, Damir Hadžović og Mark O. Madsen (Danmark), Alexander Gustafsson og Pannie Kianzad (Sverige), og Jack Hermansson og Ivana Petrović (Norge).

Viaplays næste UFC-event bliver UFC FIGHT NIGHT: ANKALAEV VS. WALKER 2, natten til d.  14. januar, efterfulgt af årets første nummererede begivenhed, UFC 297: STRICKLAND vs. DU PLESSIS, den 21. januar med en titelkamp i mellemvægt mellem Sean Strickland og Dricus du Plessis, og Raquel Pennington vs. Mayra Bueno Silva om kvindernes bantamvægts titel.

Peter Nørrelund, Viaplay Group EVP & Chief Sports & Business Development Officer udtaler:

- Ingen MMA-organisation tiltrækker et større publikum end UFC, i Norden eller på verdensplan. Udvidelsen af ​​vores langsigtede partnerskab med UFC afspejler vores forpligtelse til at tilbyde de mest relevante sportsgrene til vores seere og til at støtte MMA's fortsatte vækst. Vi ser frem til at vise spektakulær kampsport til endnu flere fans i løbet af de kommende år på Viaplay, som en del af vores unikke live sportsportefølje.

Også hos UFC er der begejstring for aftalen.

David Shaw, UFC Executive Vice President for International and Content:

- Vi har haft et langt partnerskab med Viaplay, og vi kunne virkelig ikke forlange en bedre samarbejdspartner til at hjælpe med at opbygge vores brand i Norden. Deres passion og dedikation til UFC har været medvirkende til vores forretnings positive udvikling, og vi ser frem til at fortsætte med at bygge stjerner og levere de bedste MMA-begivenheder i verden til vores fans i Norden.

Viaplay og UFC’s flerårige aftale begynder allerede natten til søndag d. 14. januar, når årets første event: UFC FIGHT NIGHT: ANKALAEV VS. WALKER 2 starter kampsportsåret med et brag.

Kontakter

Mads Jørgensen

Communications Manager, Viaplay