Viaplay skifter fodboldværter

16 februar 2024

Viaplay er i gang med holdsætningen til den fodboldsæson, der begynder på den anden side af sommerferien, og her vil seerne se velkendte ansigter i nye roller. Det betyder, at Mads Laudrup fra sommeren 2024 bliver ny Onside-vært, mens Signe Vadgaard bliver vært på Premier League. Rokaden betyder således, at Viaplay fastholder stærke, erfarne og velkendte profiler ved roret, når næste sæson af de populære fodboldturneringer ruller over skærmen på Viaplays kanaler.

Mads Laudrup bliver ny Onside-vært fra sommeren 2024

På kanalens superligaflagskib Onside bliver Mads Laudrup ny vært, når den nye sæson begynder i juli 2024. Mads Laudrup har været vært på Viaplays fodbolddækning siden 2016, hvor han de seneste år har været vært og en af hovedkræfterne bag det succesfulde mandagsprogram Offside, som stopper med udgangen af denne sæson.

- Superligaen er hjerteblod for mig. Og det har været fem virkelig sjove år med Offside, som vi ser frem til at lukke godt ned i løbet af foråret, og så glæder jeg mig helt enormt meget til nu at få lov til at være en del af et nyt spændende superligaprojekt på Viaplay ved at tage værtsrollen i Onside på mig. Onside er næsten lige så gammelt som mig selv, så det er med andre ord et program, der har fulgt de danske fodboldfans i årevis. Dem glæder jeg mig til at møde, og jeg glæder mig til give dem mit og resten af holdets bud på, hvilken form søndagens store fodboldprogram skal have i fremtiden.

Mads Laudrup er tidligere professionel fodboldspiller, der i sin aktive karriere har spillet for FC København, HB Køge, Hobro IK og Helsingør. Han nåede desuden som ungdomsspiller at repræsentere Danmark på  U16, U17, U18 og U19 ungdomslandsholdene. Efter den professionelle fodboldkarriere sluttede har Laudrup været en del af amatørfodboldholdet FC Græsrødderne og optrådt i Vild Med Dans, inden han i 2016 blev tilknyttet Viaplay, hvor han blandt andet har været vært på det yderst succesfulde program Offside.

 

Signe Vadgaard bliver Premier League-vært

Signe Vadgaard er i øjeblikket på barsel, men kommer retur som vært på Onside fra april, hvor hun gør denne sæson færdig. Men fra sommeren bliver Signe Vadgaard Premier League-vært på Viaplay. Det er ikke en ukendt rolle for Signe Vadgaard, der tilbage i 2019 netop kom til Viaplay i rollen som PL-vært. Her nåede hun at lave to sæsoner, inden hun i sommeren 2021 efter at have været en del af Viaplays værtsduo ved EM i fodbold blev vært for Onside.

- Jeg har virkelig nydt at lave Onside med mange gode kollegaer og aktører i dansk fodbold som medspillere. Det bliver lagt i super gode hænder hos Mads Laudrup nu, og så ser jeg ellers meget frem til at skulle tilbage og arbejde med Premier League. Det er en liga, jeg kender og virkelig elsker. Det er et enormt privilegie at få lov at dække og formidle fodbold fra fodboldens indiskutabelt højeste hylde. Det glæder jeg mig til at gøre sammen med et fantastisk hold af kollegaer både foran og bag skærmen.

Benjamin Munk Lund, sportschef for Viaplay i Danmark siger:

- Med Signe og Mads på plads som værter i henholdsvis Premier League og Superligaen fra sommeren 2024 står vi fantastisk stærkt til at møde den nye fodboldsæson. De har de sidste mange år vist sig som suveræne frontfigurer med både personlighed og faglighed i topklasse. Jeg glæder mig til, at de kommer til at byde velkommen til Viaplays dækning af både Superligaen og Premier League – og jeg ved, at seerne kan glæde sig til det samme.

Kontakter

Mads Jørgensen

Communications Manager, Viaplay