Viaplays westerndrama Billy the Kid vender tilbage i 2024 med ny sæson

27 juni 2023

Viaplay kan nu bekræfte, at den anden sæson af hit-serien Billy the Kid, får premiere på streamingtjenesten i 2024. Seerne vil igen kunne se Tom Blyth i hovedrollen som det vilde vestens legendariske bandit Billy the Kid. Sæson to er lige som sin forgænger skrevet af Michael Hirst.

Den episke og romantiske eventyrserie, baseret på den sande historie om den berygtede bandit Billy the Kid, fortsætter med sin anden sæson, når den får premiere på Viaplay i 2024.

I den anden sæson af hit-serien skal Billy (Tom Blyth) og hans allierede op imod hans ældste ven, Jesse Evans (Daniel Webber) og den berygtede Santa Fe Ring. Mens skuddene hagler omkring dem, eskalerer konflikten til den blodige Lincoln County-krig. Midt i kampen vil Billy kæmpe for at bevare sin sjæl – og sin elskede Dulcinea (Nuria Vega).

Skaberen, forfatteren og executive producer Michael Hirst (Vikings, The Tudors, Elizabeth) står bag anden sæson sammen med executive producers Donald De Line (De Line Pictures), Darryl Frank og Justin Falvey (Amblin Television).

- Jeg er meget begejstret for at kunne fortsætte historien om den legendariske bandit Billy the Kid i denne anden sæson. Jeg er især spændt på, at den nye sæson vil fokusere på de berygtede og blodige begivenheder under Lincoln County-krigen. Billys bedrifter og hans ekstraordinære frækhed under krigen gjorde ham berømt – først i Amerika og siden i hele den vestlige verden. Det er en historie, der er værd at fortælle: Dramatisk, uforglemmelig, gribende og ikonisk. Og det vil bestemt være værd at se, siger Michael Hirst.

Anden sæson kommer til at bestå af otte afsnit, og serien får premiere på Viaplay i 2024.

- Vi ser meget frem til at give Viaplay-seerne en anden sæson af dette episke westerndrama. Det er en utrolig historie, der virkelig fanger dig, og ingen fortæller den bedre end Michael Hirst, siger Camilla Rydbacken, SVP Scripted Content Viaplay Group.

Serien er produceret af MGM+ Studios og Amazon Studios: Pan-English Scripted TV i samarbejde med Viaplay Group og MBC. Billy the Kid distribueres internationalt af Amazon & MGM Studios Distribution. Executive producers hos Viaplay Group er Isabelle Hultén og Tomas Axelsson.

Kontakter

Klara Hauberg Hansen

PR Project Manager, Viaplay Danmark