Vinterferien på Viaplay

8 februar 2024

Glæd dig til vinterferien på Viaplay!

Gå på vinterferie-skattejagt i Viaplays skatkammer af familieunderholdning! Tag hele familien med på en magisk rejse gennem farverige verdener og på spændende eventyr i alt fra de nyeste animationssucceser til tidsløse klassikere. Derudover byder vinterferien på Valentinsdag, hvor kærligheden for alvor blomstrer i de mange romantiske film, du kan finde på Viaplay. OG så har Twilight-sagaen 15-års jubilæum, og dét kan du fejre ved at (gen)se samtlige Twilight-film på Viaplay. Der er også Bendtner, Wonka eller The Hunger games på vinterferieprogrammet - og er du mere til sport, er både UEFA Champions League og 3F Superliga tilbage på Viaplay i vinterferien!

 

— FAMILIEFILM- OG SERIER—

Sæt jer til rette i sofaen; find en stor skål med popcorn og lad jer fordybe i en verden af fantastisk familieunderholdning på Viaplay i vinterferien! Der er noget for ethvert familiemedlem; om I er mest til animerede mesterværker, actionfyldte eventyr eller charmerende familiekomedier. Viaplay tager hele familien med på en magisk rejse gennem farverige verdener, spændende eventyr og hjertevarm humor.

 

— VALENTINSDAG—

Forestil dig, at du sidder tæt i sofaen med dén, du har kær - indhyllet i et varmt tæppe, mens I spiser hjerteformede chokolader og nyder duften af dén store buket roser, der står på bordet og minder jer om, hvor meget I holder af hinanden. Lige dér kan I passende tune ind på Viaplay, hvor det store udvalg af ikoniske kærlighedsfilm kan være prikken over i’et på jeres Valentinsdag, når kalenderen siger 14. februar.

Se det store udvalg her
 

— 15-ÅRS JUBILÆUM —

Twilight

Det er i februar måned intet mindre end 15 år siden, at Twilight-filmene ramte de danske biografer for første gang - og du kan fordybe dig i den episke kærlighedshistorie mellem Bella Swan og Edward Cullen i det magiske univers fyldt med vampyrer, varulve og uendelig lidenskab på Viaplay. Uanset om du er trofast fan eller førstegangsbesøgende i Forks, vil Twilight-filmene tage dig med på en rejse gennem de ikoniske øjeblikke, der gjorde serien til en global sensation.

 

Se ALLE Twilight-filmene på Viaplay

Find Twilight-filmene her
 

— ANDRE VINTERFERIE-HIGHLIGHTS —

BENDTNER

Mange kender navnet Nicklas Bendtner, men ikke alle kender hele historien om den velkendte og kontroversielle fodboldspiller. I denne nye dokumentarserie i tre afsnit fortælles historien om den talentfulde amagerdreng, der stryger mod stjernerne og har verden for sine fødder, men farer vild i fodboldverdenens glamourøse overhalingsbane og føler sig svigtet af sine nærmeste.

 

Bendtner kan ses på Viaplay d. 12. februar

 

— VIAPLAY LEJ & KØB —

 

— SPORT —

Viaplay er din VIP-billet til LIVE-sport i verdensklasse - og turen starter i NU! For februar står for alvor i sportens tegn, når UEFA Champions League er tilbage 13. februar, mens 3F Superliga er tilbage 16. februar. Er du mere til hæsblæsende fart og vilde overhalinger, er der også februar-premiere på Formel 1, når sæsonens første løbsweekend tager sin begyndelse 29. februar i Bahrain.  

 

Pressebilleder til download

Vil du bruge billedematerialet i denne e-mail? Knappen nedenfor fører dig til et WeTransfer-link fyldt med billeder. Hvis du har brug for mere, end hvad du finder i linket, skal du bare kontakte os. Glem ikke at indtaste fotocredit.

Find billeder 
 

| Viaplay PR & Presse Danmark | Pr_event@viaplaygroup.com | https://press.viaplaygroup.dk |