Glæd dig til februar på Viaplay!

31 januar 2024

Glæd dig til februar på Viaplay!

Ta’ plads i sofaen, spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en måned, der har noget af det hele! 12. februar er der premiere på en ny dokumentarserie om Nicklas Bendtner, hvor der venter et unikt og ærligt indblik i hans liv - både uden- og indenfor kridtstregerne på fodboldbanen. Luksusfælden er også tilbage med en ny sæson, og det er den længe ventede Chicago-franchise også fra d. 6. februar. Februar betyder også Valtentinsdag, og dér er Viaplay et fremragende sidekick til hjerteformet chokolade og røde roser. OG så er Viaplay din VIP-billet til LIVE-sport i verdensklasse, for februar står for alvor i sportens tegn, når UEFA Champions League, 3F Superliga og Formel 1 atter tager sin begyndelse.

— HIGHLIGHTS —

BENDTNER

Mange kender navnet Nicklas Bendtner, men ikke alle kender hele historien om den velkendte og kontroversielle fodboldspiller. I denne nye dokumentarserie i tre afsnit fortælles historien om den talentfulde amagerdreng, der stryger mod stjernerne og har verden for sine fødder, men farer vild i fodboldverdenens glamourøse overhalingsbane og føler sig svigtet af sine nærmeste.

 

Bendtner kan ses på Viaplay d. 12. februar

Find mere her
 

Chicago

Endelig er de her! De længe ventede nye sæsoner af den populære Chicago Franchise er tilbage - helt eksklusivt på Viaplay. Og der er noget for enhver smag; Uanset om du kan lide action-dramaet i Fire og P.D. eller det mere medicinsk-fokuserede drama i Med.

 

Chicago Fire S12 har premiere på Viaplay d. 6. februar

Chicago P.D. S11 har premiere på Viaplay d. 7. februar

Chicago Med. S9 har premiere på Viaplay d. 8. februar

 

Luksusfælden S32

I sæson 32 møder vi en stribe impulsive danskere, der har sat livsnyderi og lette løsninger over økonomisk fornuft. Nogle af deltagerne har venner og familie, der i årevis har forsøgt at hjælpe og stille ultimatummer; andre har slet ikke fortalt nogen om den dårlige økonomi, men forsøgt at opretholde en facade. Fælles for dem alle er, at nætterne er søvnløse og humøret i bund.  Og nu er Luksusfældens eksperter blevet tilkaldt i håbet om, at en bedre økonomi og færre bekymringer kan hjælpe på det mentale helbred. 

 

Luksusfælden kan ses på Viaplay nu!

— VALENTINSDAG—

Forestil dig, at du sidder tæt i sofaen med dén, du har kær - indhyllet i et varmt tæppe, mens I spiser hjerteformede chokolader og nyder duften af dén store buket roser, der står på bordet og minder jer om, hvor meget I holder af hinanden. Lige dér kan I passende tune ind på Viaplay, hvor det store udvalg af ikoniske kærlighedsfilm kan være prikken over i’et på jeres Valentinsdag, når kalenderen siger 14. februar.

Se det store udvalg her

— SERIER —

Based on a True Story s1 

I denne serie følger vi parret Ava og Nathan Bartlett, som har været gift i årevis og som venter deres første barn. Ava kæmper som ejendomsmægler, mens Nathan er tidligere tennisstjerne, som nu “bare” er stjernen i den lokale klub. Da en seriemorder hærger deres forstadskvarter, ser Ava og Nathan en mulighed for at vende tingene og starte en podcast for at kommunikere med morderen og få eksklusiv indsigt i hans metoder, motiver og forbrydelser. Men problemerne hober sig hurtigt op - og parret drages ind i morderens forbrydelser, mens de helst skal være et skridt foran politiet uden at risikere sikkerheden for deres venner, familie eller dem selv.

 

Based on a true story har premiere på Viaplay d. 21. februar

 

London Spy

Da spionen Alex forsvinder under mystiske omstændigheder, må hans elsker Danny, som måske ikke er dén mest optimale til at tage kontakt til den britiske spionageverden, beslutte, om han er parat til at kæmpe for sandheden langt uden for sin komfortzone i en verden, hvor faren konstant ligger på lur.

 

London Spy har premiere på Viaplay 19. februar

— FILM —

 
 

— SPORT —

Viaplay er din VIP-billet til LIVE-sport i verdensklasse - og turen starter i NU! For februar står for alvor i sportens tegn, når UEFA Champions League er tilbage 13. februar, mens 3F Superliga er tilbage 16. februar. Er du mere til hæsblæsende fart og vilde overhalinger, er der også februar-premiere på Formel 1, når sæsonens første løbsweekend tager sin begyndelse 29. februar i Bahrain.  

 

Pressebilleder til download

Vil du bruge billedematerialet i denne e-mail? Knappen nedenfor fører dig til et WeTransfer-link fyldt med billeder. Hvis du har brug for mere, end hvad du finder i linket, skal du bare kontakte os. Glem ikke at indtaste fotocredit.

Find billeder