Nyheder på Viaplay i november

3 november 2023

Glæd dig til november på Viaplay!

November er synonym med indetid, varm kakao og gode film og serier. Og her er Viaplay én kærkommen ven til regnvejrsdage og kulde. Der er nemlig masser af premium indhold at se frem til i november! Paradise Hotel er tilbage med alt, hvad det indebærer af eksplosivt drama. Er man mere til storslået drama har The Winter King premiere 5. november, mens sportsdokumentaren Lucky om kontroversielle Bernie Ecclestone har premiere 16. november. Der er også masser film fra øverste hylde at se frem til i november! Actiondramaet 65 kan ses fra 10. november, dramakomedien Dog kan ses fra 24. november, mens kærlighedskomedien Love Again har premiere 17. november.

— HIGHLIGHTS —

Paradise Hotel

Paradise Hotel tilbage med alt dét, vi kender og elsker! Rikke Gøransson er tilbage i front, når hun sammen med Olivia Salo åbner porten op til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den magiske mexicanske Stillehavskyst. Flere gamle kendinge er tilbage, mens også nye ansigter checker ind til et ophold med eksplosivt drama, svigt, chok, manipulation, taktik, venskab, fjendskab og kærlighed

 

Paradise Hotel kan ses på Viaplay fra 31. oktober

Find mere her
 

Lucky!

Lucky! er historien om den ultimative underdog - Bernie Ecclestone - og hans livslange kamp for at vende dén sport, han elsker, Formel 1, fra at være tidsfordriv for amatører til at blive en global super-sport.

 

Premiere den 16. november

Find mere her
 

— SERIER —

The Winter King S1

Sæson 1 | Drama 

 

The Winter King er en britisk fiktionsserie baseret på Bernard Cornwells kendte novelleserie The Warlord Chronicles. Serien handler om den legendariske kriger Arthur, som kæmper sig op og frem som en frygtløs kriger og respekteret lederskikkelse i middelalderen.

 

Premiere den 5. november

Se traileren
 

King 21

Drama

 

King 21 tager seerne med tilbage til NHL-cirkusset i halvfjerdserne, da Börje Salming gjorde, hvad ingen svensker havde gjort før ham. Han kom med i verdens hårdeste liga, og intet kom til ham gratis. Det er også et nostalgisk portræt af halvfjerdserne, både i Sverige og Canada - en tid, hvor hockey kunne være dødbringende.

 

Premiere 26. november

 

— FILM —

 
 
 
 

Pressebilleder til download

Kunne du lide materialet i denne e-mail og vil bruge det? Knappen nedenfor fører dig til et WeTransfer-link fyldt med materiale. Hvis du har brug for mere, end hvad du finder i linket, skal du bare kontakte os. Glem ikke at indtaste fotocredit.

Find mere her